Φιλική επικράτηση των Νέων επί της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού κέρδισαν με 3-2 τους παίκτες της πρώτης ομάδας σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αντί για προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την ομάδα Νέων του Τριφυλλιού σε δίτερμα διάρκειας εξήντα λεπτών (τέσσερα 15λεπτα) και να γνωρίζουν την ήττα με 3-2.

Το διπλό έγινε στα 3/4 του γηπέδου και οι μικροί έδειξαν μεγαλύτερη όρεξη και πάθος από τους παίκτες της πρώτης ομάδας και στο τέλος μετά την επικράτηση τους πήραν τα εύσημα από τον Γιάννη Βονόρτα.

Η πρώτη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με τον Φιγκερόα, ο Γιάνγιαννιν σε ρόλο διαιτητή άφησε τον Αργεντινό να σκοράρει από θέση οφ σάιντ, αλλά η απάντηση των Νέων ήταν άμεση με τον Κουσίδη μετά από ωραίο συνδυασμό να ισοφαρίζει και τον Μαρινάκη να κάνει το 2-1 μετά από κλέψιμο και προσωπική ενέργεια.

Οι παίκτες της πρώτης ομάδας ισοφάρισαν με τον Μπαρμπαρούση σε 2-2 και το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Αναστασόπουλος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Πίντο, Λαγός, Μαρίνος, Ντίνας, Μπαρμπαρούσης, Εσπάρθα, Αποστολόπουλος, Φιγκερόα.

Στην διάρκεια του διπλού έπαιξε και ο Σο.

Νέοι: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μυρθιανός, Σταματάκης, Κασαπάκης, Αναστασόπουλος, Κουσίδης, Μουζακίτης, Θαναηλάκης.

Έπαιξαν και οι Γκέκας, Καστράτι, Μαλτίν, Μαραθιανός, Τσόκρης, Χαλκιαδάκης, Βόσδου, Σκούφος.

Από την πρώτη ομάδα δεν έπαιξαν καθόλου οι Ζέκα, Τοτσέ, Σεϊταρίδης και Μπουμσόνγκ ενώ ο Ντίνας αγωνίστηκε λίγο και βγήκε.

Επίσης απόντες από την πρώτη ομάδα ήταν οι Χουχούμης και Βελάσκες που βρίσκονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Εθνικής Νέων και της Εθνικής Βενεζουέλας.

Ακόμη απών ήταν και ο Φουρλάνος που ως γνωστόν ήταν στο Βέλγιο για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μπριζ μετά από σχετική άδεια.

Στην εξέδρα ο Σισοκό

Την ίδια ώρα ο Σισοκό παρακολουθούσε από την εξέδρα την φιλική αναμέτρηση ενώ την εμφάνιση του στην Παιανία μετά από μια εβδομάδα έκανε και ο Κουίνσι.

Προς το τέλος του φιλικού ο Εσπάρθα αποχώρησε έχοντας ένα τσίμπημα στον δικέφαλο και δεν αποκλείεται να έχει υποστεί τράβηγμα ή θλάση. Κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της πρώτης ομάδας την ώρα που βρίσκονταν πίσω στο σκορ αγωνίστηκαν και σε σύστημα 3-4-3 με τους τέσσερις στο κέντρο να παίζουν «κουτί» όπως ακριβώς έκανε κατά κόρον φέτος η ομάδα των Νέων του Τριφυλλιού.

Χωρίς Δώνη, Γιαννιτσάνη

Σε ότι έχει να κάνει με τους Νέους του Παναθηναϊκού δεν έπαιξαν καθόλου οι Γιαννιτσάνης και Δώνης που βρίσκονταν στην Εθνική Νέων ενώ οι πράσινοι αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες τόσο του Βαγγέλη Σάμιου όσο και του Γιάννη Σαμαρά ο οποίος αυτές τις τελευταίες μέρες έχει μπει πολύ στο κομμάτι της εκγύμνασης της ομάδας Νέων.

 

 

Prasinanea.gr

Σχολιάστε