Στην Παιανία ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του

Ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος βρέθηκαν την Δευτέρα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού και παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου είδαν τους χώρους όπου θα δουλέψουν την επόμενη σεζόν.

Την πύλη του Αθλητικού κέντρου της Παιανίας πέρασε την Δευτέρα το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου και οι νέοι του συνεργάτες Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος.

Στο παρελθόν και οι τρεις έχουν βρεθεί ξανά στο αθλητικό κέντρο των πράσινων, ο «Ολλανδός» φυσικά δούλευε εκεί για ενάμιση χρόνο ως συνεργάτης του Χενκ Τεν Κάτε ενώ και οι Ρούτερ, Φος λόγω των σεμιναρίων τους στην ακαδημία ήταν οικείοι και αυτοί με τον χώρο.

Τους τρεις άνδρες υποδέχτηκε στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία από κοντά με τους Ρούτερ και Φος ενώ οι τρεις προπονητές είδαν όλους τους χώρους, τους επεξεργάστηκαν και εν συνεχεία αποχώρησαν από το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

Οι τρεις τους φυσικά θα δώσουν το παρών στην παρουσία του νέου τεχνικού τιμ του Τριφυλλιού την Τρίτη το μεσημέρι στις 12.00μ.μ.

 

Prasinanea.gr

Σχολιάστε